Meril Life

PRUŽA PRVOKLASNA REŠENjA ZA ZBRINjAVANjE PACIJENATA

Osnovana 2006. godine, Meril Life je globalna kompanija i proizvođač medicinskih sredstava sa sedištem u Indiji, koja je posvećena inovacijama, dizajnu i razvoju novih i najsavremenijih medicinskih sredstava.

Osnovni cilj kompanije je ublažavanje ljudske patnje i poboljšanje kvaliteta života. Da bi se to postiglo, kompanija je posvećena istraživanju i razvoju, inovacijama u proizvodnji medicinske tehnologije, naučnoj komunikaciji i savremenim načinima distribucije.

Meril Life je osnovan sa ciljem da poboljša kvalitet ljudskog života kroz inovativna i napredna zdravstvena rešenja. Kao jedan od lidera u proizvodnji medicinskih sredstava nastoji da poboljša inventivnost u zdravstvu, tako da životi ljudi budu bogatiji. Neprestan je napor da se pruže odgovori na neka od najtežih medicinskih pitanja.

Meril Life nudi medicinska rešenja u obliku sredstava za vaskularne intervencije, ortopedske dodatake, in vitro dijagnostiku, endohirurške i ORL proizvode. Osnovno opredeljenje je da se obezbedi isporuka naprednih zdravstvenih rešenja. Izražena je sklonost kompanije ka istraživanju i razvoju te se isto ogleda u raznolikoj ponudi  proizvoda. Kompanija se pridržava najboljih standarda kvaliteta u proizvodnji, naučnoj komunikaciji i distribuciji kako bi se svetu isporučili novi medicinski proizvodi na korist svih.